All You Need To Know

WE HEBBEN ER ZIN IN! Zaterdag 4 november zal de zevende editie van 90’s Forever plaats vinden. Wij doen er alles aan om samen met jullie een MEGA feest ervan te maken. Hieronder vind je alle praktische informatie.


Verbouwing MECC 2017

LET OP! MECC Maastricht ondergaat een transformatie. Dit betekent dat er verschillende werkzaamheden rondom de hoofdingang zijn. Parkeer je auto bij P5 of andere parkeerplaatsen rondom MECC en volg de aanwijzingen van de borden en verkeersregelaars. Houd hier rekening mee!

 

Timetable + Plattegrond

Afgelopen week hebben de timetable + plattegrond gepubliceerd. Het kan natuurlijk zijn dat je dit gemist hebt op social media. Bekijk hem dan snel samen met de gehele line-up via www.90sforever.nl/timetable

 

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor 90’s Forever gaat hard! De regular tickets zijn nog beperkt beschikbaar via www.90sforever.nl/e-tickets

Deurverkoop

Er zal geen deurverkoop plaats vinden!

 

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor 90’s Forever is 18 jaar. Neem ten alle tijden je ID-kaart mee.

 

Foto- en Videocamera’s

Hoe vet is het om je eigen camera mee te nemen en een fotoreportage te maken. Een droom voor de amateurs, maar een ware nachtmerrie voor onze professionals. Daarom heeft de organisatie besloten om geen professionele foto- en videoapparatuur toe te staan zonder persaccreditatie. Dus geen spiegelreflexcamera of andere professionele fotoapparatuur mogen mee naar binnen.
Natuurlijk mag jij je telefoon wel mee naar binnen nemen en erop los schieten. We zijn erg nieuwsgierig welke gave foto’s jij maakt. Vergeet deze dan niet met ons te delen op social media onder de hashtag: #90s17


Kluisjes (Lockers)

Ook tijdens 90’s Forever zijn er voldoende kluisje aanwezig. De kosten voor het huren van een kluisje is €5,00. TIP: Deel samen een kluisje.


Garderobe VIP

Onze VIP tickethouders hebben een eigen garderobe


Pinnen

Yes, graag! Bij de munten kassa zijn er pinapparaten aanwezig!

 

Hoe kom ik daar?

Alle informatie omtrent busreizen, vervoer en parkeren vind je hier http://www.90sforever.nl/hoe-kom-daar/

 

Eten en Drinken

Het is niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen. Iedereen wordt bij binnenkomt vriendelijk verzocht etenswaren en drinkwaren weg te gooien. Ook geen leeg plastic flesje!

 

Zero Tolerance

Tijdens 90’s Forever is Zero Tolerance. NIX – geen drugs is onze afspraak. We staan geen soft- en harddrugs toe! Wordt je betrapt? Dan is het helaas geen feestje meer en zal de beveiliging je overdragen aan de politie!

 

Social Media

We hebben zowel een Facebook als Instagram account!
– Instagram @the90sforever
– Facebook @the90sforever

Deel jouw moment met de hashtag: #90s17

 

Lost and Found

Mocht je iets kwijt raken? Dat kan natuurlijk gebeuren. Kijk dan vanaf maandag 6 november op de website https://ilost.co/nl/org/mecc-maastricht of neem telefonisch contact op via; +31 (0)43 38 38 383

 

General Info

90’s Forever
3 november 2018 | MECC Maastricht (Maastricht) [NL]
21:00-05:30 uur | Leeftijd: 18+
www.90sforever.nl