Ambassadeur

Wat kunnen we terugkijken naar een mooi evenement van 90’s Forever op 5 november 2017! Helemaal uitverkocht, een spetterende avond vol sfeer en mooie onvergetelijke momenten.  Op naar de 7e editie welke op 4 november 2017 zal plaatsvinden in het Mecc te Maastricht…..

 

Maar wat gebeurt er nu?? We gaan inderdaad een 90’s Forever Outdoor organiseren in 2017 en wel op Zaterdag 17 juni 2017 op het prachtige Aviation Valley te Maastricht-Aachen Airport!

Een uniek festival op een bijzondere locatie in het hart van Limburg en de grensregio! Maastricht Aachen Airport / Aviation Valley is uitgekozen om exclusief het reeds bekende (indoor) concept 90s Forever in een outdoor versie en in de juiste omgeving te laten plaats vinden. Kwalitatief hoogstaand op gebied van techniek, productie, organisatie, artiesten, entertainment en vooral belevenis zal op Zaterdag 17 Juni 2017 ervoor zorg dragen dat de locatie wordt omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven. Naast de 90s Forever mainstage zal er ism Q Music Limburg een 2e area worden gepresenteerd: de Goud & Fout party zone! Zowel de jaren 80, 90 als 00’s zijn hier vertegenwoordigd door een selectie artiesten en dj’s uit die periodes die met tijdloze en opvallende hits de hitlijsten destijds domineerden .

 

Na het succes van afgelopen jaren willen we ook dit voor het nieuwe festival een ambassadeursactie van 90’s Forever opzetten. Als Ambassadeur van 90’s is het de bedoeling dat je een 90’s Forever promo sticker op de achterzijde van je auto (ofwel een duidelijk zichtbaar deel van de achterkant van je auto) laat plakken en zo een stukje promotie voor ons doet! Tevens ontvang je een promopakketje met enkele flyers, stickers en postertjes voor op je werk, vrienden etc. Als je hieraan deelneemt ontvang je 2 entreekaarten voor 90’s Forever Outdoor 2017 GRATIS! Om het nog gekker te maken doe je automatisch mee aan een loting om deze kaarten te upgraden naar 2 VIP KAARTEN. Inclusief; toegang en luxe met alle drank en eten voor 2 personen! Deze VIP Kaarten worden enkel verloot onder degenen die ook het promopakketje gebruikt hebben om promotie te maken!

 

Wacht dus niet te lang (antwoord voor 8-3-2017) en meld je direct aan via dit emailadres: (promotion@90sforever.nl) Je krijgt vóór 10-3-2017 antwoord. Zie hieronder de voorwaarden om mee te doen:

De voorwaarden voor deze te gekke stickeractie;

–          Je meld je aan door de volgende gegevens te sturen naar promotion@90sforever.nl o.v.v. Stickeractie 90’s Forever Outdoor:

 

  • Naam
  • Adres
  • Telefoon
  • Email
  • Eigen/bedrijfsauto
  • Aantal kilometers per week
  • Meest gereden route

 

–          Je bezit een eigen auto of auto van de zaak waar deze sticker duidelijk zichtbaar op de achterzijde ofwel ruit geplakt kan worden.

–          Deze sticker moet zichtbaar blijven tot aan het evenement (17 Juni 2017)

–          Je gebruikt deze auto als hoofdvervoermiddel en rijdt regelmatig volgens de genoemde route en kilometers.

–          Je geeft een gemiddeld aantal km per week aan en de meest gereden route. Bijvoorbeeld; je rijdt voornamelijk in Limburg, Zuid-Oost Brabant en/of in de grensstreek. Over de grens in België en Duitsland is dus ook prima en zeker gewenst gezien ons internationale karakter.

–          Nadat wij alle gegevens van elke aanmelding compleet hebben wordt er een selectie gemaakt. Er zijn een beperkt aantal autostickers beschikbaar. De uitverkorenen worden dan persoonlijk op de hoogte gebracht en ontvangen direct de informatie en voorwaarden rondom deze actie per mail.

–          Je bent in de mogelijkheid de sticker op te halen en te laten plakken op één van de volgende data, tijdstippen en plaatsen:

o   14-3     Maastricht, Parkeerplaats De Geusselt                                            18:30-20:30

o   16-3     Sittard, Egelantier tegenover de Intersport                                  18:30-20:30

o   21-3     Kerkrade, Parkeerplaats Hornbach, Roda JC Ring 4,               18:30-20:30

                 

Ben je verhinderd of heb je het vergeten kunnen wij helaas geen alternatieve mogelijkheid aanbieden! Zorg dus dat je er bent!

 

–         Op deze datum en plaats ontvang je ook een promotiepakketje bestaande uit enkele stickers, flyers en postertjes. Deze zijn bedoeld om her en der op te hangen, plakken of leggen en zo extra promotie te maken voor dit te gekke evenement. Ook hiervan maak je steeds een foto en deze stuur je dan naar promotion@90sforever.nl onder vermelding van je naam en “extra promotie “Let wel dat er alleen verspreid mag worden op lokaties waar toestemming voor gegeven is. Dus ook geen gemeentelijke objecten etc. (Tip: kliko, werk, tas)

–        Tussen maandag 5 en donderdag 8 Juni maak je een foto van;

  1. a) de kilometerstand.
  2. b) de sticker op je auto met op beide foto’s een krant of website  van die dag waar duidelijk de datum zichtbaar is, zodat wij kunnen controleren of de sticker er dan nog op zit..  

Deze foto’s stuur je (uiterlijk 8 juni) naar promotion@90sforever.nl. Na controle ontvang je 2 regular tickets via de mail op het opgegeven e-mailadres. Let wel; we kunnen alleen regular tickets uitgeven. Wij kunnen dit jaar helaas niet werken met upgrades o.i.d. voor mensen die al kaarten hebben gekocht. Wel ontvangen de winnaars van de loting automatisch 2 VIP Tickets i.p.v. regular tickets. Dit zullen we direct communiceren met de winnaars.

Als het uiteindelijke kilometer aantal meer dan 20% afwijkt dient men dit ruim op tijd aan te geven. Is dit niet besproken behoudt 90’s Forever zich het recht voor de beloningen niet uit te geven. Wij kunnen geen nieuwe stickers uitgeven. Wel is het mogelijk meer EXTRA promotiemateriaal te ontvangen en te verspreiden om extra kans te maken op de 2 VIP tickets. Dit juichen wij alleen maar toe. Alle leuke en goede ideeën zijn van harte welkom om extra te promoten!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres (verplicht)

welk soort auto is het (verplicht)
Eigen AutoBedrijfswagen

Aantal KM per week (verplicht)

Meest gereden route (verplicht)

Kies je afhaalmoment (verplicht)