Hoe kom ik daar

Auto
Wanneer je bent aangekomen op de Europalaan of de afrit 50 (MAA – Ulestraten) volg de route naar een van de parkeerplaatsen rondom het festivalterrein. Deze route brengt jou het snelste naar een van de parkeerplaatsen. 

De kosten voor parkeren is €10,- per dag (per auto). LET OP! Illegaal parkeren zal niet worden toegestaan. Je riskeert een parkeerboete en je auto wordt weggesleept (kosten zijn voor de eigenaar auto!). 

VIP tickethouders: Volg de route naar de parkeerplaats rondom het festivalterrein. Er zal een aparte parking beschikbaar worden gesteld voor VIP tickethouders. Let op! Enkel en alleen op vertoon van een geldig VIP toegangsbewijs.

 

Fiets
Nabij de ingang van het festivalterrein zal een fietsenstalling zijn waar jij gratis je fiets kan parkeren. 

De snelste route naar Luxemburglaan, Maastricht-Airport, Nederland vind je via www.anwb.nl

 

Openbaar vervoer – Bus (Maastricht, Sittard en Beek-Elsloo)
Tussen de treinstations van Maastricht en Sittard rijdt bus lijn 30 van Arriva, halverwege deze route ligt de bushalte ‘M-A-Airport, Moorveld/Beek’.
Hier stapt je uit en loopt richting de Europalaan (Autobedrijf Keram Mini Maastricht). Vanaf halte Maastricht Airport is het 25 minuten lopen naar het festivalterrein.

Wanneer je met het openbaar vervoer uit noordelijke richting komt (Eindhoven) bent je sneller als je de trein neemt tot Station Sittard en daar overstapt naar Station Beek-Elsloo.
Hier stap je over op een van onze gratis shuttle bus services. Op zaterdagen rijdt deze bus een keer per uur. Let op met het plannen van je terugreis!

Via de website 9292.nl kun jij je reis van en naar het 90’s Forever festival plannen.
Adres: Luxemburglaan, Maastricht-Airport, Nederland


Aangeboden Busreis in Limburg
Zorgeloos naar de eerste knallende editie van 90’s Forever outdoor?
In samenwerking met Jacobs Travel – Het Zuiden Reizen
 zorgen wij voor een veilige reis van en naar het festival. Geen gedoe meer over wie de BoB is. 

We hebben verschillende opstapplaatsen in Limburg. Een retourticket kost tussen de €10,- en €15,- euro afhankelijk van de opstapplaats.

Bekijk alle opstapplaatsen of meld er een aan (alleen bij grote groepen)! Ga snel naar
https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/504211B9FF55

 

Georganiseerde Busreis 
Let op! Het aanmelden van een georganiseerde busreis is noodzakelijk om gebruik te maken van deze service. Aanmelden kan via: info@90sforever.nl

 

Gratis shuttle Service
Vanaf station Beek-Elsloo kun jij 17 juni gebruik maken van de gratis pendelbus naar 90’s Forever Outdoor op het festivalterrein van Maastricht Airport aan de Luxemburglaan.

De vertrektijden zijn:
Heen: non stop vanaf 13.30u tot 18.30u
Terug: non stop vanaf 23.00 tot 00.15u


Kiss & Ride

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride bij het festivalterrein. Volg de begeleidende borden die je snel naar Kiss & Ride plaats brengen.
Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken!

Parkeren bij Kiss & Ride is niet toegestaan!