Informatie

Op zaterdag 17 Juni 2017 zal de eerste editie van 90’s Forever OUTDOOR plaats vinden. Een uniek festival op een bijzondere locatie midden in het hart van Limburg! Maastricht Aachen Airport / Aviation Valley is uitgekozen om exclusief het 90’s Forever OUTDOOR Festival in de juiste omgeving te laten plaats vinden. Het terrein zal worden omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven. Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

Het allereerste echte 90s classic festival in Limburg is een feit: 90’s Forever OUTDOOR

Een uniek festival op een bijzondere locatie in het hart van Limburg en de grensregio! Maastricht Aachen Airport / Aviation Valley is uitgekozen om exclusief het reeds bekende (indoor) concept 90’s Forever in een outdoor versie en in de juiste omgeving te laten plaats vinden. De bedenkers van 90’s en 80’s Forever indoor, welke inmiddels uitgegroeid zijn tot een van de beste evenementen van de Benelux in hun soort, zullen ervoor te zorgen dat dit festival alle standaarden in dit genre gaat overtreffen! Zuid- Nederland en de grensstreek kunnen kennis maken met het ultieme feel good classic Festival dat je niet wilt missen. Kwalitatief hoogstaand op gebied van techniek, productie, organisatie, artiesten, entertainment en vooral belevenis zal op Zaterdag 17 Juni 2017 ervoor zorg dragen dat de locatie wordt omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven. Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

Naast de 90’s Forever mainstage zal er ism Q Music Limburg een 2e area worden gepresenteerd: de Goud & Fout party zone! Zowel de jaren 80, 90 als 00’s zijn hier vertegenwoordigd door een selectie artiesten en dj’s uit die periodes die met tijdloze en opvallende hits de hitlijsten destijds domineerden .

Ben jij in de leeftijd van 18 tot 60 jaar? Was jij een feestbeest die in de locale discotheek of café uit je dak ging of al evenementen, concerten en festivals bezocht, dan kan je hier nog 1x terug in de tijd om waarschijnlijk de beste tijd van je leven nog eens dunnetjes over te doen. Wellicht kom je heel veel bekenden weer tegen! Muziek uit alle 3 decennia worden over 2 podia verdeeld op het festival terrein.

 

Datum & Tijd

Zaterdag 17 Juni 2017, om 14.00 uur zullen de poorten worden geopend voor de 2017 OUTDOOR editie van 90’s Forever! Om 01.00 uur zullen de laatste klanken te horen zijn.

Service

Food & snacks, market, kluisjes (lockers), chill out ruimtes met zitplaatsen, Ehbo (first Aid), pin-mogelijkheden en diverse Xperience Areas

Policy

Minimum leeftijd 18j, neem je ID kaart mee! Geen drugs, geen politieke statements, geen voetbalshirts of petjes. De organisatie heeft het recht tot ontzegging van de toegang. Only Partypeople! Roken niet toegestaan. Rokersruimte aanwezig. Zie onze volledige policy hier.

Rolstoelvriendelijk

weelchair