Informatie

INFORMATIE

Op zaterdag 7 juli 2018 zal de tweede editie van 90’s Forever OUTDOOR plaats vinden. Een uniek festival op een bijzondere locatie in het hart van Limburg en de grensregio! De bedenkers van 90’s en 80’s Forever indoor, welke inmiddels uitgegroeid zijn tot een van de beste evenementen van de Benelux in hun soort, zullen ervoor zorgen dat dit festival alle standaarden in dit genre weer gaat overtreffen! Zuid- Nederland en de grensstreek kunnen kennis maken met het ultieme feel good classic Festival dat je niet wilt missen.
Kwalitatief hoogstaand op het gebied van techniek, productie, organisatie en vooral artiesten zullen zaterdag 7 juli 2018 ervoor zorg dragen dat de locatie wordt omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven. Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

 

Datum & Tijd
Zaterdag 7 juli 2018, om 15:00 uur zullen de poorten worden geopend voor de 2018 OUTDOOR editie van 90’s Forever! Om 01.00 uur zal na de eindshow de deuren van 90’s Forever Airport worden gesloten. 

Service
Food & snacks, market, kluisjes (lockers), chill out ruimtes met zitplaatsen, Ehbo (first Aid), pin-mogelijkheden

Medicatie
Het meenemen van medicatie naar het festival gaat onder strikte voorwaarden. De medicatie moet in de originele verpakking worden meegenomen, inclusief bewijs van een officiële dokter/arts. Onze security en Medische dienst zal hier persoonlijk op toezien.

Kortingen en Acties
90’s Forever biedt een aantal kortingen en acties aan voor groepen en bedrijven. Bekijk hier het gehele overzicht.

Zero Tolerance & Policy
Minimum leeftijd 18 jaar, neem je ID kaart mee! Geen drugs, geen politieke statements, geen voetbalshirts of voetbalpetjes. De organisatie heeft het recht tot ontzegging van de toegang. Only Partypeople! Zie onze volledige policy hier.

Better safe than sorry!
Harde muziek is niet te vermijden tijdens een festival. Een gezond gehoor is belangrijk. Daarom zal je er goed en zuinig mee moeten omgaan. Om veilig te kunnen genieten van de muziek zijn er oordopjes te koop bij de merchandise stand. Ook het beschermen tegen de zon is een must tijdens festivals. Mochten de weersverwachtingen weer zo positief zijn als tijdens de 2017 editie, zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid! Een gezonde bruine huid is mooier dan knalrood!

LET OP! Het meenemen van een klein flesje zonnebrandcrème is wel toegestaan. Sprays (deo, zonnebrand, haarlak etc.) zijn NIET toegestaan en mogen dus niet mee het festivalterrein op.

Rolstoelvriendelijk
weelchairHet gehele terrein is toegankelijk voor mensen met beperkingen en/of een rolstoel. Mochten er vragen ontstaan tijdens het festival, ga naar de infobalie. Er is geen aparte parkeerplaats voor bezoekers met beperkingen. Mocht het nodig zijn om dichter bij de entree te parkeren, neem contact op met de verkeersregelaars die rondom het festivalterrein staan.
Op het festival zijn toiletten voor rolstoelbezoekers. Onze medewerkers wijze je graag de weg. De AED hangt bij onze EHBO post op het festivalterrein.