Xperience Areas

Naast een toplocatie, goede muziek, artiesten en decoratie is er nog meer… Een groot assortiment in catering, entertainment & special gadgets zijn present op deze eerste editie van 90s Forever Outdoor. Ben je iets vergeten thuis of wil je last minute toch in die 80’s of 90’s look verkleed gaan? Het kan allemaal deze dag!


Xperience Area

Market Xperience

Een scala aan standjes en marktkraampjes met allerlei kleding, 80’s en 90’s items, snufjes en gadgets is wat je hier gaat vinden. Lekker tussen het dansen door over de Merchandise markt keuvelen. Hoe ontspannend kunnen we het maken?


Xperience Area

Food Xperience

Heb je honger? In de Food Xperience kan je heel divers en origineel genieten van allerlei vers bereide maaltijden, dranken of culinaire snacks in verschillende thema’s. Zelfs Live cooking zal deze dag niet ontbreken!


 


Xperience Area

Karaoke Xperience

Ben jij stiekem die niet ontdekte Johnny Logan, Madonna of Robbie Williams? Breng een bezoekje aan de Karaoke Xperience en zing je favoriete 80’s of 90’s nummer.


Xperience Area

Game Xperience

Lekker interactief bezig zijn met een classic game die je alweer bijna vergeten was? Geen probleem, op dit festival is het allemaal mogelijk. Ga voor de high score en herinner je de tijd dat je ongedwongen met je spel bezig kon zijn.


 

Entertainment

Naast deze festival Xperiences is er nog ruimte voor overig entertainment. Je kunt er o.a. Flashmobs, streettheatre en diverse workshops verwachten.


Party Pictures

Er zullen door onze fotografen maar ook door externe fotografen foto’s gemaakt worden van het evenement. Een party picture is een mooi aandenken aan een topdag en dit wordt gratis aangeboden. Houd daarom na het event de social media kanalen in de gaten om jouw party picture terug te vinden.