Powered by Q-music Limburg logo

FAQ

De minimale leeftijd is 18 jaar. Hier kunnen helaas geen uitzonderingen op worden gemaakt vanwege de regelgeving. Ook niet onder begeleiding van ouders of meerderjarigen

Je bent in Nederland ten allen tijde verplicht een geldig ID bij je te hebben

90's forever is geopend van 15:00 tot en met 00:00

De entree is tot ca. 20.00u geopend.

Neem contact op met info@90sforever.nl en geef aan wat je wensen zijn. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je om het een en ander te bespreken.

Nee, het tussentijd verlaten van het festival om welke reden dan ook is niet toegestaan.

Vragen over VIP? Stuur je vraag naar info@90sforever.nl

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we komen zo snel als mogelijk bij je terug.

Tickets zijn te koop vanaf Zaterdag 5 Maart 2022 om 19.00u via onze website!

Heb jij nog een ticket van 2020/2021 thuis liggen? Dit ticket is automatisch geldig voor deze editie in 2022. Hier hoef je verder niets voor te doen. En als dank voor het geduld en vertrouwen ontvangen jullie een kleine bonus! Bij aankomst liggen er 2 gratis drankmunten klaar waarmee je samen met je partner of vrienden direct kunt proosten op het leven.

Online gekochte tickets vind je in je Paylogic account . Hier kun je je tickets terugvinden en downloaden. Kom je er niet uit: de helpdesk van Paylogic is zeer behulpzaam. Deze kunnen je ook de tickets opnieuw toesturen.

Dat is mogelijk echter verzoeken wij je om tijdig de afbeelding duidelijk op je scherm zichtbaar te maken. Bezoekers met een geprint tickets zullen voorrang krijgen op het moment dat jij je telefoon nog moet aanzetten of in je tast moet zoeken.

De helpdesk van paylogic is zeer behulpzaam. Deze kunnen je ook de tickets opnieuw toesturen.

Nee, alle gasten hebben van te voren van de organisatie of hun contactpersoon een ticket via de mail gekregen. Aan de entree hebben wij dus geen gastenlijst en kunnen we daarin niks betekenen.

Nee, dat is niet mogelijk. Probeer je ticket aan vrienden te verkopen of via de daarvoor bestemde online community.

Tickets hebben verschillende vormen en kleuren. Online gekochte tickets hebben een barcode en informatie van het evenement en die je uitgeprint mee te nemen of goed op je smartphone te kunnen tonen.

Koop alleen tickets via de officiele kanalen zoals Paylogic en www.90sforever.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor elders gekochte tickets en kunnen daarvan de echtheid niet garanderen.

Als je vraag over het ticket er niet tussen staat kun je altijd contact opnemen met de klantenservice

Je kan je tickets in je account ,zoals je ze ook besteld hebt, terug vinden. Lukt dat niet dan kan je altijd de helpdesk van Paylogic benaderen. https://customerservice.paylogic.com/hc/nl Zij kunnen je altijd het ticket opnieuw sturen!

Ism Jacobs reizen zijn er diverse opstapplaatsen voor oa Maastricht, Meerssen, Beek, Valkenburg, Sittard, Echt, Brunssum (geen BOB gevonden, wij hebben de oplossing!) met Jacobs reizen wordt je voordelig naar het festival gebracht… en weer naar huis. Klik hier voor alle opstapplaatsen en reserveer dat stoeltje zodat jij zorgeloos kan gaan genieten.

Meer informatie binnenkort.

De verkeersregelaars kunnen je doorverwijzen indien je een geldige invalidekaart kunt tonen. Uiteraard is er ook een invalide toilet voorzien.

Via de Buy Tickets optie op onze website.

Ja, er zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen.

Ja, die is aanwezig. Svp niet op het terrein zelf plaatsen maar net aan de buitenkant, zodat het geen belemmering wordt voor anderen.

Via Google of Apple Maps kun je eenvoudig de route vinden naar Hofstraat 11-13, Megaland Landgraaf.

Parkeerkosten: Volg de bewegwijzeringsborden met de letter (P) of de aanwijzingen van onze verkeersregelaars. De kosten per auto zijn € 12,50

Bus Reizen vanuit Limburg worden geregeld via Jacobs Reizen, de tickets daarvoor vind je hier.

Ja, 90's Forever is rolstoel toegankelijk

Hofstraat 11-13, Megaland Landgraaf

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Ja, vraag dit minimaal 2 weken van te voren aan via info@90sforever.nl zodat we hier een passende oplossing voor kunnen aanbieden.

Indien je medicijnen gebruikt en deze absoluut dient in te nemen tijdens het festival, stuur dan minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@90sforever.nl met een toelichting voor gebruik van je medicijnen.

Uiteraard proberen wij mee te denken met iedereen. Stuur minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@90sforever.nl en vermeld wat je graag zou willen meenemen.

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Tickets zijn te koop vanaf Zaterdag 5 Maart 2022 om 19.00u via onze website!

Het is niet toegestaan eten of drinken of vloeibare producten mee te nemen naar het evenement.

Nee, munten van vorige edities zijn NIET geldig.

Nee, parfum en deoderant zijn NIET toegestaan.

Er zijn voldoende pinautomaten aanwezig bij alle kassa's.

Nee, er zijn geen professionele fot en video apparaten toegestaan. Denk je toch in aanmerking te komen dien dan je verzoek met een duidelijke motivatie in via promotion@90sforever.nl

Stur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Sneck