Informatie

Op 3 november 2018 zal de achtste editie van 90’s Forever – the Ultimate Dance Xperience plaats vinden in het Mecc te Maastricht. Zuid Nederland en de grensstreek België en Duitsland kunnen opnieuw kennis maken met de ultieme 90’s party die je niet wilt missen. Kwalitatief hoogstaand op gebied van techniek, productie, organisatie, artiesten, entertainment & belevenis.

Het Mecc zal opnieuw worden omgetoverd tot een uniek 90’s spektakel waar jong en oud een avondje uit kunnen beleven zoals nooit tevoren. Een totaalbeleving voor het publiek heeft de hoogste prioriteit. De organisatie zal dan ook dit jaar weer de totaal productie naar een hoog level tillen op allerlei fronten. De vorige edities waren memorabele avonden met veel lovende kritieken.

De aftermovie van 2017:

90’s Forever – The Ultimate Dance Xperience 1990-2000

Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een van de beste 90’s indoor evenementen van de Benelux. De doelstelling die voorafgaand van de eerste editie in 2011 werd vastgelegd is daarmee bereikt. Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht in een Mecc dat volledig was omgebouwd tot een mega discotheek met concert podium. Het concept heet 90’s Forever, maar er is een bewuste keuze gemaakt om ook de overlap naar 2000, het millennium, erin mee te nemen.

Dat was voor velen een speciaal iets en er is destijds ook op muziekgebied veel op ingespeeld. De artiesten keuze (hoofdacts) zijn dan ook geselecteerd op basis van deze hele periode maar ook de duidelijke visie van de organisatie om het grensgebied (Nederland, België en Duitsland) in het concept te verwerken. I

Inmiddels is er ook belangstelling uit het buitenland om het concept te exploiteren en is de tweede outdoor editie een feit!

Datum en tijd

Zaterdag 3 november 2018, om 20.30 uur zullen de poorten worden geopend voor de 2018 editie van 90’s Forever! Om 05.30 uur zullen de laatste klanken te horen zijn.

Service

Food & snacks, kluisjes (lockers), chill out ruimte, rokersruimte (smoking area), Ehbo (first Aid), pin-automaat (cash machine), bewaakte parkeerplaats (guarded parkingspace).

Policy

Minimum leeftijd 18j, neem je ID kaart mee! Geen drugs, geen politieke statements, geen voetbalshirts of petjes. De organisatie heeft het recht tot ontzegging van de toegang. Only Partypeople! Roken niet toegestaan. Rokersruimte aanwezig. Zie onze volledige policy hier.

Kortingen en Acties

90’s Forever biedt een aantal kortingen en acties aan voor groepen en bedrijven. Bekijk hier het gehele overzicht.

Rolstoelvriendelijk

Voor bezoekers met rolstoel zijn er speciale rolstoelplaatsen in de zaal met volledig uitzicht op het podium. Reserveren van deze beperkte plekken is aan te raden! Neem hiervoor contact met ons op.