Informatie

INFORMATIE

EEN UNIEK FESTIVAL OP EEN BIJZONDERE LOCATIE IN HET HART VAN LIMBURG.

Op zaterdag 6 juli 2019 zal de derde editie van 90’s Forever OUTDOOR plaats vinden. Een uniek festival op een bijzondere locatie in het hart van Limburg en de grensregio! De bedenkers van 90’s en 80’s Forever indoor, welke inmiddels uitgegroeid zijn tot een van de beste evenementen van de Benelux in hun soort, zullen ervoor zorgen dat dit festival alle standaarden in dit genre weer gaat overtreffen! Zuid- Nederland en de grensstreek kunnen kennis maken met het ultieme feel good classic Festival dat je niet wilt missen.

Kwalitatief hoogstaand op het gebied van techniek, productie, organisatie en vooral artiesten zullen zaterdag 6 juli 2019 ervoor zorg dragen dat de locatie wordt omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven. Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

DATUM & TIJD

Zaterdag 6 juli 2019, om 15:00 uur zullen de poorten worden geopend voor de 2019 OUTDOOR editie van 90’s Forever! Om 01.00 uur zal na de eindshow de deuren van 90’s Forever Airport worden gesloten. 

SERVICE

Food & snacks, market, kluisjes (lockers), chill out ruimtes met zitplaatsen, Ehbo (first Aid) en pin-mogelijkheden.

MEDICATIE

Het meenemen van medicatie naar het festival gaat onder strikte voorwaarden. De medicatie moet in de originele verpakking worden meegenomen, inclusief bewijs van een officiële dokter/arts. Onze security en Medische dienst zal hier persoonlijk op toezien.

BETTER SAFE THAN SORRY!

Harde muziek is niet te vermijden tijdens een festival. Een gezond gehoor is belangrijk. Daarom zal je er goed en zuinig mee moeten omgaan. Om veilig te kunnen genieten van de muziek zijn er oordopjes te koop bij de merchandise stand. Ook het beschermen tegen de zon is een must tijdens festivals. Mochten de weersverwachtingen weer zo positief zijn als tijdens de 2018 editie, zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid! Een gezonde bruine huid is mooier dan knalrood!

LET OP! Het meenemen van een klein flesje zonnebrandcrème is wel toegestaan. Sprays (deo, zonnebrand, haarlak etc.) zijn NIET toegestaan en mogen dus niet mee het festivalterrein op.

90’S FOREVER OUTDOOR HOTEL PACKAGE

In samenwerking met Ibis Buget Hotel Stein – Maastricht biedt 90’s Forever de beste festival experience!

Dit splinternieuw hotel ligt dicht bij de snelweg A2 en op slechts 10 minuten per auto van Maastricht Airport. De accommodatie is gemakkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer. Kies jij voor een hotel overnachting tijdens 90’s Forever Outdoor in Ibis Budget Hotel Stein – Maastricht ? Dan heb je de mogelijkheid tot late check-out (14:00 uur) plus wij regelen gratis transfer van en naar het festival.

Boek rechtstreeks bij Ibis Budget Hotel jouw voordelige 90’s Forever arrangement: (+31) 46 207 10 10

AUTO

Wanneer je bent aangekomen op de Europalaan of de afrit 50 (MAA – Ulestraten) volg de route naar een van de parkeerplaatsen rondom het festivalterrein. Deze route brengt jou het snelste naar een van de parkeerplaatsen.

De kosten voor parkeren is €10,- per dag (per auto). LET OP! Illegaal parkeren zal niet worden toegestaan. Je riskeert een parkeerboete en je auto wordt weggesleept (kosten zijn voor de eigenaar auto!).

VIP tickethouders: Volg de route naar de parkeerplaats rondom het festivalterrein. Er zal een aparte parking beschikbaar worden gesteld voor VIP tickethouders. Let op! Enkel en alleen op vertoon van een geldig VIP toegangsbewijs.

FIETS

Nabij de ingang van het festivalterrein zal een fietsenstalling zijn waar jij gratis je fiets kan parkeren.

De snelste route naar Luxemburglaan, Maastricht-Airport, Nederland vind je via www.anwb.nl

OPENBAAR VERVOER *

BELANGRIJK: Wegens werkzaamheden aan het spoor tussen Sittard – Maastricht vanaf zaterdag 6 juli tot en met zondag 14 juli 2019 zullen er bussen in plaats van treinen rijden. Plan je reis vanaf 10 dagen van tevoren opnieuw voor een aangepast reisadvies.

Extra reistijd met NS: kwartier tot een half uur. Daarom hebben wij ook in samenwerking met Jacobs Travel festivalbussen rijden voor maar 15 euro.

Voordelen van deze bus?

– bus stopt voor het festivalterrein

– Je kunt (bij een grote groep) nieuwe opstapplaatsen in Limburg toevoegen

– De bus heeft een vaste vertrektijd. Dit betekent dat je natuurlijk bij de knallende eindshow aanwezig bent.

– Voor maar 15 euro pp (7,50 euro heen en 7,50 euro terug) heb jij een betrouwbare BOB!

LET OP! het is niet mogelijk om een enkele reis te kopen. 

Adres: Luxemburglaan, Maastricht-Airport, Nederland

AANGEBODEN BUSREIS IN LIMBURG

Wil jij dit jaar geen gedoe over wie gaat bobben? In samenwerking met Jacobs Travel zorgen wij voor een veilige busreis van en naar het festival! We hebben verschillende opstapplaatsen en flexibele opstap tijdstippen in heel Limburg.

Boek nu je busticket via:
https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/02F654A86E96

Wil je een opstapplaats toevoegen of heb je een andere vraag omtrent de busreizen, neem gerust contact op via info@jacobs-travel.com of per telefoon op 043-6013877

GEORGANISEERDE BUSREIS

Let op! Het aanmelden van een georganiseerde busreis is noodzakelijk om gebruik te maken van deze service. Aanmelden kan via: info@90sforever.nl

GRATIS SHUTTLE SERVICE *

Vanaf NS station Beek – Elsloo kun je gebruik maken van onze gratis shuttlebus services van en naar het 90’s Forever Outdoor festivalterrein. Deze bussen rijden vanaf 14:45 uur tot 18:45 uur elk half uur. En vertrekken weer vanaf 23:00 uur tot 01:00 uur elk half uur.
Let op met het plannen van je terugreis! Plan je reis goed! Er rijden dit weekend geen treinen tussen Sittard en Maastricht maar bussen. De laatste bus vertrekt om 00:30 uur vanaf station Beek – Elsloo.
Vanaf Maastricht en Sittard is het ook mogelijk om met onze georganiseerde busreis van en naar het festivalterrein te komen. In samenwerking met Jacobs Travel zorgen wij voor comfort en gemak! We hebben verschillende opstapplaatsen en flexibele opstap tijdstippen in heel Limburg. Een opstapplaats toevoegen is ook mogelijk. Neem meteen contact op met Jacos Travel!
Boek hier je goedkope busticket via onderstaande link: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/02F654A86E96/1

KISS & RIDE

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride bij het festivalterrein. Volg de begeleidende borden die je snel naar Kiss & Ride plaats brengen. Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken! Parkeren bij Kiss & Ride is niet toe gestaan!

TARIEVEN EN PAKKETPRIJZEN VOOR ONDERNEMERS, STICHTINGEN EN VERENIGINGEN

Afhankelijk van de mogelijkheden en aantallen kunnen wij speciale pakketprijzen maken voor bedrijven, personeelsverenigingen en/of studentenverenigingen. Indien er binnen Uw organisatie onder personeel of medewerkers voldoende belangstelling is voor dit evenement kan dit een ideaal uitstapje zijn. Vraag naar de speciale acties en tarieven via info@90soutdoor.nl

VERJAARDAGSACTIE

Ben je jarig op zaterdag 6 juli of zondag 7 juli 2019 en ben je 18 jaar of ouder, dan ontvang jij een gratis ticket voor 90’s Forever Outdoor 2019. Lees hier eerst de voorwaarden en neem dan contact op met de organisatie.

  • Stuur je volledige gegevens (naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum) via mail door naar de organisatie. De organisatie neemt contact met je op waarna je op een nader te bepalen dag, locatie en tijdstip het ticket persoonlijk in ontvangst mag nemen.
  • Zorg daarom dat je een geldige ID kaart bij je hebt, want daar wordt naar gevraagd (geen kopie!). Je hebt tevens de mogelijkheid om maximaal 8 vrienden (18 jaar of ouder) tegen een gereduceerd tarief mee te nemen. Ipv € 36,50 betaal je € 29,50 per ticket. Je bespaart dus € 7,- en de algemene reserveringskosten. Deze aantallen moet je vooraf in je mail vermelden. Het verschuldigde bedrag kan via bankoverboeking worden betaald of à contant bij levering tickets.
  • Reeds aangeschafte tickets door vrienden of de jarige kunnen niet geretourneerd worden tegen het gereduceerd tarief.
  • Deze actie loopt tot 1 juni 2019! Alle aanvragen die na deze datum binnenkomen worden NIET meer in behandeling genomen. Houd hier rekening mee aub!
  • Voor de duidelijkheid: de actie is uitsluitend bestemd voor de mensen die op 6 juli of 7 juli jarig zijn! Dus niet 5 juli of 8 juli. Ook deze aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Feestbeesten, we horen graag van jullie!

Maastricht Aachen Airport, Europlaan/Aviation Valley.