Powered by Q-music Limburg logo

Vervoer

LOCATIE EN TIJD

Adres: Hofstraat 11-13, Megaland, Landgraaf
Tijden: 15.00u - 0.00u

AUTO

Wanneer je bent aangekomen op de Hofstraat 11-13 in Landgraaf volg je de route naar een van de parkeerplaatsen rondom het festivalterrein. De kosten voor het parkeren zijn €12,50 per dag.

LET OP! Illegaal parkeren zal niet worden toegestaan. Je riskeert een parkeerboete en je auto wordt weggesleept (kosten zijn voor de eigenaar van de auto!).

VIP tickethouders: Volg de route naar de parkeerplaats rondom het festivalterrein. Er zal een aparte parking beschikbaar worden gesteld voor VIP tickethouders. Let op! Enkel en alleen op vertoon van een geldig VIP toegangsbewijs.

OPENBAAR VERVOER

Wil je milieuvriendelijk reizen naar 90’s Forever outdoor? Dan kan dit heel goed met het openbaar vervoer. Samen met Arriva bieden we jou 20% korting op de regionale bussen en treinen van Arriva. Bij aankomst op station Heerlen zal er een gratis pendeldienst worden verzorgd naar Megaland! Plan hier je reis op 9 juli naar 90’s Forever Outdoor:

BUSREIZEN IN LIMBURG

Wil jij dit jaar geen gedoe over wie gaat bobben? In samenwerking met Jacobs Travel zorgen wij voor een veilige busreis van en naar het festival! We hebben verschillende opstapplaatsen en flexibele opstap tijdstippen. Boek nu je busticket via:


Wil je een opstapplaats toevoegen en ben je met voldoende personen (minimaal 20) of heb je een andere vraag omtrent de busreizen, neem gerust contact op via info@jacobs-travel.com of bel naar 043-6013877

GRATIS PENDELBUS

Kom jij met het openbaar vervoer? Wij verzorgen gratis het laatste stukje van centraal station Heerlen naar de festival locatie. Op zaterdag 9 juli zal er vanaf 14.30u tot 19.30u elke 25 min een bus pendelen naar Megaland. Opstapplaats: Station Heerlen - Halte A, Stationstraat.

Vanaf 21.30 tot 00.30u zal er gependeld worden vanaf Megaland terug naar centraal station Heerlen. Let op: de bussen vertrekken van dezelfde plek waar je ook bent uitgestapt bij aankomst.

ZELF GEORGANISEERDE BUSREIS

Let op! Het aanmelden van een eigen georganiseerde busreis is noodzakelijk om gebruik te maken van deze service. Aanmelden kan via: info@90sforever.nl

FIETS

Nabij de ingang van het festivalterrein zal een fietsenstalling zijn waar jij gratis je fiets kan parkeren. De snelste route naar Hofstraat 11-13 in Landgraaf, Nederland vind je via www.anwb.nl

KISS & RIDE

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride bij het festivalterrein. Volg de begeleidende borden die je snel naar de Kiss & Ride plaats brengen. Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken! Parkeren bij Kiss & Ride is niet toegestaan!

Sneck